A darázsirtás lehet egyszerű, eredményesen záruló munka, ha minket választ!

A darazsakkal nem csak a természetben találkozhatunk, egyre inkább felbukkannak az ember lakta helyeken is. Mi ennek az oka? Az épületekben olyan helyeken tudják létrehozni a kast, ami biztosítja számukra a védett, meleg helyet és ideális körülményeket a túlélésre. Ennek köszönhetően könnyen találkozhatunk darazsakkal padláson, kertben is. Előszeretettel rejtik fészküket nehezen megközelíthető helyekre, a szigetelésbe, kerti bútorokba, zárakba stb.

darázsirtásra minden esetben szükség van, ha nem szeretne valaki ezeknek a sokszor veszélyes, agresszívan viselkedő rovaroknak a szomszédságában élni. Ne tegye ki magát és családját a darázscsípés veszélyeinek és gondoskodjon mihamarabb a megfelelő darázsirtásról!

A darázsirtás Budapesten is elérhető, ami ennek a rovarnak minden fajtájára kiterjed, így a lódarázsirtásra is. A darázsirtást Pest megye egész területén végezzük, nagy hatékonysággal, gyors kiszállással és megfizethető árakon.

darázsirtásra sokféle házi módszert reklámoznak, de ezek csak ritkán járnak sikerrel. Először is tisztában kell lenni azzal, hogy pontosan hol található a kas. Sokszor nem könnyű megtalálni, hiszen az állatok direkt rejtett, védett helyre építik azt. Ha nem elég óvatos valaki, akkor nem jár sikerrel és még veszélynek is teszi ki magát. A kas teljes eltávolítása mellett a darazsak királynőjét is el kell pusztítani, különben nem lesz végleges a darázsirtás eredménye.

A darázsirtás felkészületlenül, kétes eredményt hozó házi módszerekkel történő elvégzése nem ajánlott, mert nem garantált a siker és rosszabb esetben anyagi károkkal, balesettel is járhat. Menjen biztosra és hívjon a helyszínre szakértő csapatot! Keressen minket bizalommal szakszerű darázsirtáshoz! A helyszínen felderítjük a darázsfészket, speciális, por alapú irtószerrel végezzük az irtást, ami az utolsó állathoz is eljut, bárhol legyen is a kas. A módszer egyik előnye, hogy nem kell falat bontani, cserepet leszedni stb. Az általunk végzett darázsirtásra ráadásul hat hónapos garanciát is vállalunk!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.