Ágyi poloskacsapdák

A rovaroknál általános jelenség, hogy az egyes egyedek speciális illatmolekulákkal, ún. feromonok segítségével kommunikálnak egymással. A feromonok egy része az eltérő nemű egyedek egymásra találását segíti, míg mások a veszélyre vagy éppen a nagyobb mennyiségű táplálékra, megfelelő búvóhelyre hívják fel a társak figyelmét. Ezeket az anyagokat mesterséges körülmények között előállítva a rovarok elleni védekezésben is felhasználjuk, mint vonzó hatású (attraktáns) anyagok bizonyos csapdák esetében, vagy éppen a rovarok távol tartására.

Ágyi poloska – saját felvétel

Az ágyi poloskák a többi rovarhoz hasonlóan feromonok segítségével kommunikálnak egymással. Ennek megfelelően vannak olyan ágyi poloskacsapdák, amelyek ezen az alapon képesek magukhoz vonzani a poloskákat. Az illatanyagtól vezérelt poloskák a csapdában található ragasztós lap segítségével gyűjthetők össze - kismértékű poloskafertőzés esetén akár hathatós segítséget nyújtva. Szakembereink ezeknek a csapdáknak a használatával azonban többnyire az elvégzett irtás sikerességének, illetve egy adott terület poloskafertőzöttségének az igazolását végzik el, hiszen a leghatékonyabb eljárás a poloskaprobléma felszámolására továbbra is a professzionális készítmények felhasználásával végzett irtás (a permetezés, valamint a köd-, illetve füstképzés).

Amennyiben további kérdései lennének a poloskacsapdákkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek is!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.