Darázsirtás Budapesten és a nyugalom beköltözik otthonába!

Egy új ingatlanba beköltözni és ott berendezkedni mindig tartogat meglepetéseket, kihívásokat. Lehet, hogy ezek a meglepetések nem jelentkeznek azonnal, csak bizonyos idő elteltével derül rájuk fény. Ilyen, sokszor kellemetlen meglepetés lehet az épületben vagy annak környékén található darázsfészek.

A darazsak jelenléte nyáron észlelhető fokozottabban, mert ebben az időszakban zajlik a szaporodásuk. Júniustól októberig tehát megnövekszik a létszámuk és egyúttal aktívabbak is lesznek. Ha van a közelben darázsfészek, az ki fog derülni a nyár folyamán. A darazsak ráadásul kedvelik az ember közelségét, hiszen az ételmaradékok is vonzzák őket. A fészkük épülhet a kertben, padláson, a nyílászárók tokjain. Ezeket a rovarokat budapesti darázsirtással semlegesíteni lehet.

Ha egy eddig még ismeretlen darázsfészket fedezett fel a környezetében és szeretne tőle megszabadulni, hívjon minket bizalommal budapesti darázsirtáshoz! A budapesti darázsirtást sikeresen végezzük már évek óta, sőt tevékenységünket pest megyei darázsirtásra is kiterjesztettük. Ahelyett, hogy házi módszerekkel próbálkozik és feleslegesen rizikót vállal, inkább rendelje meg azonnal a budapesti darázsirtást tőlünk!

A csapatunk mind tapasztalatban, mind pedig felkészültségben magas színvonalat tud nyújtani a darazsak jelenlététől szenvedő ügyfeleknek. Velünk hamarosan megfeledkezhet a darazsakról és bátran élheti a mindennapjait a saját ingatlanában, anélkül, hogy aggódnia kellene a saját vagy a családja, háziállatai egészségéért.

budapesti darázsirtást természetesen szakszerűen végezzük, védőfelszerelésben, hatékony és korszerű eszközökkel, az előírásokat betartva. Önnek nem kell aggódnia, mert a siker nem marad el. Az irtás történhet porral, habbal vagy permetezéssel, mi általában port használunk, ami mindenhová eljut és elvégzi a dolgát.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen budapesti darázsirtásra időpontot, illetve tájékozódjon kollégáinktól a részletekről! Hamarosan a darázsfészek irtás már csak a múlté lesz!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.