Ön felkészült a szúnyoginvázióra? Mi igen!

Idén szokatlanul korán jelentek meg az első szúnyogok, ami kedvező időjárás esetén a tavalyinál is nehezebbé teheti a védekezést ellenük. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy még a tavalyi gyérítéshez megítélt állami támogatást sem kapta meg minden önkormányzat.

A központilag irányított, az állam és a területileg illetékes önkormányzatok által finanszírozott szúnyogirtást tavasszal szokás elkezdeni. A megkezdett gyérítési munkába tavaly június végétől augusztus végéig a katasztrófavédelem is bekapcsolódott. Ennek ellenére szükség volt az ország számos településén a szúnyogok elleni védekezésre, de az állami támogatás késlekedése miatt az önkormányzatok nem tudtak fizetni a szúnyogirtást végző vállalkozásoknak.


Nőstény szúnyog (Culiseta longiareolata)
(forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Mosquito#/media/File:Mosquito_2007-2.jpg)

Mindezek szükségszerű következménye a szúnyogok megnövekedett mennyisége otthonainkban és lakókörnyezetünkben. Az ellenük való védekezés számos esetben házilag is elvégezhető pl. a nyílászárók szúnyoghálózásával, a lakókörnyezetünkben fellelhető szúnyoglárva-tenyészőhelyek felszámolásával, a szúnyogok ellen kereskedelmi forgalomban árusított párologtató készülékek, illetve készítmények használatával. Bizonyos esetekben azonban hatékonyabb megoldás szükséges a szúnyogok megfelelő gyérítéséhez.


Nőstény szúnyog (Anopheles stephensi) vérszívás közben
(forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Mosquito#/media/File:Anopheles_stephensi.jpeg)

Amennyiben megelégelte a vérszívó rovarok állandó zaklatását és szeretné végre szúnyogmentesnek tudni az otthonát, hívjon minket bizalommal! Cégünk munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére szaktanácsadással, a szúnyoglárva-tenyészőhelyek felkutatásában, kezelésében, illetve felszámolásában, valamint lakóterek, ház körüli kertek szúnyogirtásában.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.