Rovarirtás Budapesten: hangyamentesítés tavasszal!

Tavasszal feléled a természet, éltre kelnek a növények, felbolydul az állatvilág is a téli álmából. Ez nemcsak azzal jár, hogy ismét kirándulásokra mehetünk és élvezhetjük a természet szépségét, de azzal is, hogy maga a természet tör be az otthonunkba.

Jellemzően kertes házak, földszinti lakások esetében visszatérő jelenség a tavaszi nagy hangyarajzás. Ezen egy alapos rovarirtás azonban gyorsan segíthet. A budapesti rovarirtáshoz keresse fel bizalommal a mi cégünket, mert minden helyzetben arra törekszünk, hogy Önnek és minden ügyfelünknek a segítségére legyünk! A budapesti rovarirtást a lehető leghamarabb elvégezzük és a megbeszélt helyszínre az egyeztetett időpontban kiérkezünk.

budapesti rovarirtás általunk végzett szolgáltatásai a mászó rovarokat is érinti, ezen belül hangyákra is kiterjed. Egy előzetes helyszínfelmérés során megállapítjuk a hangyák mozgását, a területet feltérképezzük, hogy mekkora méregmezőre lesz szükség a sikeres budapesti rovarirtáshoz.

Ijesztő látvány lehet reggel arra ébredni, hogy a konyhát vagy akár a hálót ellepték a hangyák, köztük a nagyobb méretű szárnyas hangyák, amik ebben az időszakban tesznek eleget a természet hívó szavának és szaporodni indulnak. Ez azért is veszélyes, mert megvan az esélye, hogy valahol a lakásban kelnek ki az utódok, újabb invázió alá vonva az otthont. Ilyenkor mindenki automatikusan a házi rovarirtó szerek után nyúl vagy rovarirtó spray-vel kezd hadjáratba. Ezek a szerek sajnos csak riasztó jelleggel bírnak, nem tudnak hosszú távon megoldást nyújtani.

rovarirtást Budapesten bízza ránk és keressen minket, ha meggyűlt a baja a hangyákkal! A rovarirtást Budapesten engedélyezett, emberre és háziállatra sem veszélyes irtószerekkel végezzük és tökéletesen hangyamentes övezetet hagyunk magunk után!

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink valamelyikén és rendeljen rovarirtást a fővárosi otthonába profi csapattól! A konzultáció tanácsadással, árajánlattal és felméréssel ingyenes minden ügyfelünknek!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.