SOS Kártevőírtás

SOS Kártevőírtás

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ....és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

 

Gyakori kérdések

Cégünk komplex szolgáltatásai révén egészségügyi kártevőirtás, fertőtlenítés, és mindennemű műszaki probléma, valamint karbantartási igény esetén szíves rendelkezésükre áll.

Munkatársaink örömmel adnak felvilágosítást, keressen minket bizalommal a +36 30 872 7777-es  telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet. A Tudásbázis – Egészségügyi kártevők menüben további információkat találhat az egyes kártevőkről. Örömmel állunk rendelkezésükre bármilyen egészségügyi kártevő megjelenése esetén gyors, rugalmas és diszkrét szolgáltatásainkkal, az Önök biztonságáért és nyugalmáért!

Számunkra az Önök biztonsága és nyugalma a legfontosabb, így a probléma elhárítását akár 24 órán belül­* megkezdjük. (*Részletekért keressék kollégáinkat.)

Természetesen munkatársaink a tevékenységük során keletkezett hulladékot és szennyeződést eltakarítják, és gondoskodnak arról, hogy semmi se sérüljön a munkavégzésük során. Minden esetben lábzsákot alkalmazunk, így kívülről sem viszünk be szennyeződést.

Munkatársaink diszkréten érkeznek, a gépjárművön sincs utalás a munkavégzés típusára. Megkereséseiket diszkréten kezeljük, arról harmadik felet előzetes hozzájárulás nélkül nem tájékoztatunk.

Cégünk munkatársai az összes általunk hirdetett tevékenység elvégzéséhez szükséges végzettséggel rendelkeznek, illetve cégünk is rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel. Munkatársaink között egészségügyi gázmester, valamint egészségügyi kártevőirtó is van.

Munkatársaink megkeresés esetén részletes tájékoztatást adnak a megrendelés és a munkavégzés menetéről is. Az egészségügyi kártevőirtás és a fertőtlenítés előfeltétele a tiszta, rendezett környezet. Komplex szolgáltatásaink révén a takarításban is állunk szíves rendelkezésükre.

Amennyiben az Önök által megrendelt munkavégzés ezt lehetővé teszi, természetesen nincsen akadálya. Lehetőség van azonban arra is, hogy nyitvatartási időn kívül végezzük el a munkát. További információkért keressen minket bizalommal!

Cégünk 180 nap teljes körű munkagaranciát vállal kártevőirtás esetén, amennyiben az esetleges műszaki hiányosságok kijavításra kerülnek, ezáltal a külvilágból bejutó egészségügyi kártevők száma minimalizálható.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy