Az Ön mosdójában is van patkány?

Bizonyára erre a kérdésre a legtöbben minden kétséget kizáróan nemmel felelnénk. A valóság azonban korántsem ennyire fényes, ahogyan arról nem olyan régen az index.hu-n megjelent cikkben is olvashattunk.

A patkányok és az egerek is nagy tömegben fordulhatnak elő otthonaink közelében, azonban éjszakai életmódjuk miatt főként a rágás- és ürüléknyomok alapján fedezhetjük fel jelenlétüket. Külső hatásokra (pl. bolygatás, csökkenő táplálékmennyiség) új élettereket kezdenek bejárni, így könnyen bejuthatnak otthonainkba is –akár a legváratlanabb helyeken, például a csatorna vezetékrendszerén keresztül.


Vándorpatkány
(forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Rat#/media/File:Rattus_norvegicus_1.jpg)

A rágcsálók bejutása a rágásból és táplálkozásból fakadó károk mellett jelentős egészségügyi veszélyeket is hordoz, hiszen állományaikban különféle kórokozók (pl. vírus, baktérium, fonalféreg) által előidézett betegségek és járványok fordulnak elő, amelyek a gazdaszervezetnek minősülő rágcsálók révén más állatra és gyakran az emberre is átterjedhetnek. A szeméten, hulladékon, csatornában, vagy más szennyezett helyen mászkáló rágcsálók a testükre tapadt kórokozókat az élelmiszerekre is átvihetik, így a különféle mikroorganizmusok mechanikus terjesztésében szerepet játszhatnak.


(forrás: National Geographic Channel / joyreactor.com)

Az egészségügyi kártevőkkel –így a patkánnyal és egérrel– szembeni hatékony védekezés megfelelő szakmai ismereteket, illetve indokolt esetben kizárólag engedély ellenében hozzáférhető irtószereket, valamint gyakran professzionális felszerelést igényel.

Cégünk az egészségügyi kártevőirtás mellett a kártevők bejutásának megakadályozásához szükséges műszaki megoldások terén is örömmel áll az Ön rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.