Rágcsálóirtás

A rágcsálók között számtalan olyan járvány pusztít, amely más állatra és gyakran az emberre is átterjed. Emiatt irtásuk (deratizáció) elsődleges célja, hogy az embert és az emberrel együtt élő hobbi- és haszonállatokat megóvjuk a rágcsálók által terjesztett fertőző megbetegedésektől.

A szeméten, hulladékon, csatornában vagy más szennyezett helyeken megforduló rágcsálók (pl. egerek, patkányok) a testükre tapadt kórokozókat élelmiszerekre is átvihetik, így szerepükkel számolni kell a különféle mikroorganizmusok mechanikus terjesztésében. Járványügyi és közegészségügyi jelentőségükön túl meg kell még említeni gazdasági kártételüket is, ami elsősorban nagymérvű élelmiszerfogyasztásukból adódik, de a rágásukkal (ld. elektromos vezetékek), az élelmiszerek szennyezésével vagy szétszórásával sokszor a táplálék elfogyasztásánál lényegesen nagyobb kárt okoznak.

Mindezek miatt egyre nagyobb igény mutatkozik nem csak intézményi szinten, hanem a lakosság részéről is a rágcsálók elleni szakszerű védekezés iránt. A Dezin-Pro Kft. professzionális szakembergárdájának és eszközparkjának köszönhetően maradéktalanul képes kielégíteni ezt az igényt.

Szakembereink a megrendelés esetén ingyenes helyszíni szemle során feltárják a kérdéses probléma forrását és meghatározzák a leghatékonyabb védekezési módszereket, melyek közül az Önök számára legideálisabb megoldást kiválasztva történik meg a probléma elhárítása. A kártevő beazonosítását szakembereink a helyszíni vizsgálat során megfigyelt nyomok alapján végzik, amit bizonytalanság esetén ún. monitoring csapdák, illetve méregmentes csalétek használatával egészítenek ki. Ezek az eszközök irtószermentesek, és azt a célt szolgálják, hogy általuk lehetőségünk nyíljon közelebbi ismereteket szerezni a kérdéses kártevőről.

Bizonyos esetekben (elsősorban egérfertőzöttség felszámolásához) irtószermentes fizikai-mechanikai módszerek is felhasználhatók. Ezeknek a módszereknek a hatékonysága nagymértékben függ kihelyezésük szakszerűségétől, így bízza ezt a munkát szakemberre!

Cégünk az irtási munkálatokhoz minden körülmények között az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) által engedélyezett irtószereket használja a járványügyi rendelet és az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) által időszakosan kiadott Tájékoztató alapján. Ennek megfelelően munkatársaink a méreganyagok felhasználása során a lehető legnagyobb körültekintéssel járnak el, hogy Ön és családtagjai, továbbá házi kedvencei a legnagyobb biztonságban legyenek.

  • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rágcsálóirtás előfeltétele a tiszta, rendezett környezet. Komplett szolgáltatáspalettánk révén mind az előzetes- és a záró takarításban is állunk rendelkezésükre.
  • A rágcsálóirtás hatásosságát az esetleges műszaki hiányosságok kijavítása szavatolja, így ezekről feltétlenül gondoskodni kell. A rágcsálóirtásra a szerződésben foglalt garanciát is csak műszakihiba-mentesség esetén tudjuk biztosítani. A műszaki hibák feltárásában és kijavításában is állunk szíves rendelkezésükre.

Amennyiben további információra van szükségük, az alábbi módszertani levelet szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani:

Módszertani levél a rágcsálók elleni védekezésről

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.