Fertőtlenítés

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik mind intézményi szinten, mind a lakosság részéről a fertőzések és a járványok megelőzését szolgáló szakszerű fertőtlenítés iránt. Cégünk, a Dezin-Pro Kft. professzionális eszközparkjának és szakembergárdájának köszönhetően maradéktalanul képes kielégíteni ezt az igényt.

A fertőző betegségek leküzdésében a fejlett országok jelentős előrelépéseket tettek a védőoltások kiterjedt alkalmazásának, valamint a népegészségügyi helyzet és az életszínvonal javításának köszönhetően. Ennek eredményeképpen a klasszikus fertőző betegségek egy részét sikerült visszaszorítani, míg mások esetében jelenleg is fennáll a behurcolás veszélye, amelynek nagyságát csak fokozza a légi közlekedés és a fejlődő országokból történő bevándorlás egyre növekvő mértéke. Olyan új fertőző kórformák jelentkezésével is számolnunk kell, mint a 2003 óta ismert SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome, azaz a súlyos akut légúti szindróma)- és madárinfluenza-járványok.

Magyarországon leggyakrabban egyes emésztőrendszeri (enterális) betegségekkel, valamint a védőoltással nem megelőzhető légúti betegségekkel találkozhatunk, de a jellemzően még oltatlan újszülöttek és csecsemők körében egyre többször üti fel a fejét a szamárköhögés (pertussis) nevű megbetegedés is. Sajnálatos módon egyre több olyan fertőzést regisztrálnak hazánkban is, amelyek bizonyíthatóan a kórházi kezelések kapcsán alakultak ki (ezek az ún. nosocomiális fertőzések) és ezek kezelése a kórházból való távozás utánra is elnyúlhat, ami lehetőséget teremt e kórokozók megjelenésének az otthonainkban is.

Mindezek miatt egyre nagyobb igény mutatkozik nem csak intézményi szinten, hanem a lakosság részéről is a fertőzések és a járványok megelőzését szolgáló szakszerű fertőtlenítés (dezinfekció) iránt. A Dezin-Pro Kft. professzionális szakembergárdájának és eszközparkjának köszönhetően maradéktalanul képes kielégíteni ezt az igényt.

Cégünk a fertőtlenítés során minden körülmények között az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) által engedélyezett fertőtlenítő hatóanyagokat és készítményeket használja a járványügyi rendelet és az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) által időszakosan kiadott Tájékoztató alapján.

Szakembereink a megrendelés esetén ingyenes konzultációt követően határozzák meg a leghatékonyabb módszereket, melyek közül az Önök számára legideálisabb megoldást kiválasztva történik meg a terület fertőtlenítése. A munkánk minőségének mikrobiológiai ellenőrzésére is kínálunk lehetőséget, melyről részletes felvilágosítást adnak munkatársaink!

  • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fertőtlenítés előfeltétele a tiszta, rendezett környezet. Komplett szolgáltatáspalettánk révén mind az előzetes- és a záró takarításban is állunk rendelkezésükre.

Amennyiben további információra van szükségük, az alábbi tájékoztatót szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani:

Tájékoztató a fertőtlenítésről

Hívjon minket bizalommal a +36 30 872 7777 telefonszámon, vagy

Kártevőt találtál az otthonodban?

1. lépés: nyugodj meg!

2. lépés: hívd a +36 30 872 7777 számot!

3. lépés: amíg várod munkatársunkat, tedd szabaddá a polcokat és a sarkokat az eredményes és gyors munkavégzéshez!

4. lépés: gondolj rá, hogy Te is épp olyan félelmetes vagy az állatnak, mint ő Neked!

5. lépés: ….és tudd, hogy ha minket hívsz, azt ő nem éli túl!

DEZIN-PRO KFT. | +36 30 872 7777 | info@dezin-pro.hu | 1146 Budapest, Thököly út 106.